برنامه ریزی کلاس ها
1400/2/26 یکشنبه
انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه پیام نور استان ایلام و بنیاد نخبگان استان ایلام

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان ایلام؛ تفاهم نامه همکاری علمی ، آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه پیام نور استان ایلام و بنیاد نخبگان ایلام با حضور آقای دکتر سهرا ب زاده رییس دانشگاه پیام نور استان ایلام ،آقای دکتر بکری زاده رییس اداره کارآفرینی و گروه ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور استان و سرکار خانم دکتر صالحی پور رییس بنیاد نخبگان استان ایلام در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد .
رییس بنیاد نخبگان استان ایلام از انعقاد تفاهم نامه  همکاری علمی ، آموزشی  و پژوهشی با دانشگاه پیام نور ایلام با هدف توسعه و ارتقای سطح علمی دانشگاه خبر داد. رئیس دانشگاه پیام نور ایلام هدف از انعقاد این قرارداد  را ارائه خدمات و تسهیلات در زمینه های مختلف علمی، آموزشی و پژوهشی برای دانشجویان، اساتید و دانش آموختگان دانشگاه دانست . آقای دکتر سهراب زاده، با استقبال از گسترش و بسط روابط فی مابین, انعقاد این تفاهم نامه را یکی دیگر از برگ های زرین افتخارات استان ایلام دانست.