مراکز و واحدها
1401/12/21 یکشنبه
تجلیل از دونفر از اساتید دانشگاه پیام نور دهلران
بمناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روزجوان جشنواره تجلیل ازجوانان برترشهرستان، روز سه شنبه ۱۶ اسفندماه راس ساعت ۱۰صبح درمحل تالارشهرداری دهلران برگزار شد.

.

در این مراسم جناب آقای دکتر صادقی فرماندار ویژه شهرستان دهلران، حجت الاسلام و المسلمین موسوی امام جمعه ، دکتر بهرامی ریاست دانشگاه پیام نور مرکز دهلران ،حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای کاکه ریاست  سازمان تبلیغات اسلامی، آقای اسماعیلی ریاست  اداره ورزش و جوانان و سایر روسای ادارات، نهادها، اعضا هیات‌های ورزشی و دانشجویان نیز حضور داشتند.
در این رویداد از دو نفر از اساتید مدعو و دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز دهلران به عنوان جوان برتر تجلیل بعمل آورده شد.