آموزش
1401/1/15 دوشنبهاطاعیه کلاسهای آموزشی
دستوالعمل ارائه دروس و فعالیت‌های آموزشی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰

با سلام و احترام

ضمن تبریک فرا رسیدن ایام ماه مبارک رمضان، پیرو بخشنامه شماره ۳/۵۴۸۰۵/د مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۵ در خصوص دستوالعمل ارائه دروس و فعالیت‌های آموزشی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰، بر اساس مصوبه جلسه مورخ ۱۴۰۱/۱/۱۲ هیات رئیسه دانشگاه و تاکید وزارت عتف بر حضوری بودن فعالیت‌های آموزشی مراتب زیر جهت اجرا از تاریخ ۱۴۰۱/۱/۱۴ و با رعایت مقررات بهداشتی و پیشگیرانه ابلاغ می‌گردد.
۱. کلیه کلاس‌های مقطع دکتری به صورت حضوری برگزار می‌شود.
۲. کلیه دروس عملی و بخش عملی دروس عملی نظری به صورت حضوری برگزار می‌شود.
۳. کلیه امتحانات پایان ترم همه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به صورت حضوری خواهد بود.
۴. جلسات دفاع از پایان‌نامه و رساله با حضور دانشجو و هیات داوران به صورت حضوری برگزار می‌شود.
تبصره ۱: در صورتی که استاد راهنما، مشاور و داور از اعضای مرکز مجری یا مراکز همجوار نباشد، به تشخیص و موافقت مدیر گروه می‌تواند به صورت الکترونیکی در جلسه دفاع حضور داشته باشد.
تبصره ۲: جلسات پیش دفاع به تشخیص مرکز مجری می‌تواند الکترونیکی برگزار شود.
۵. جلسات آزمون جامع کتبی دانشجویان دوره دکتری به صورت حضوری و آزمون جامع شفاهی به تشخیص مرکز مجری در حد امکان حضوری برگزار گردد.
۶. کلاس‌های نظری مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مطابق بخشنامه مورخ ۳/۵۴۸۰۵/د اجرا گردد.
۷. در صورت تغییر شرایط ناشی از شیوع کرونا و بر اساس ابلاغیه‌های ستاد ملی کرونا حسب مورد تصمیم گیری خواهد شد.

علیرضا دل‌افکار
سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی