فناوری و پژوهش
1400/9/17 چهارشنبهمراسم تجلیل از پژوهشگران برتر
مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر
مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان ایلام

تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان ایلام ،به مناسیت هفته پژوهش صورت گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه این مراسم به همت اداره ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه در روز چهارشنبه 17 آذر از ساعت 11 در سالن اندیشه برگزار گردید.
پس از تلاوت قرآن و سرود ملی، دکتر بکری زاده رییس اداره ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه پیام نور استان ایلام با عرض خیرمقدم و بزرگداشت هفته پژوهش به تشریح دستورالعمل این حوزه ونحوه انتخاب و معرفی پژوهشگران برتر در حوزه اساتید علمی، دنشجویان وکارکنان پرداختند.
سپس آقای دکتر سهراب زاده ریاست استان و حاج آقا نظری مسئول نهاد رهبری در دانشگاه سخنانی در اهمیت پژوهش و نقش آن در جامعه و بوِیژه محیط آموزش عالی پرداختند.
در ادامه پزوهشگران حاضر در مراسم به موضوعات وچالش ها و فرصت های موجود در عرصه پژوهش مواردی را مطرح نمودند.
در پایان پزوهشگران برتر استان به شرح ذیل معرفی و با اهداء تندیس ولوح از آنان تجلیل بعمل آمد.
 خانم الهه آدرنگ بعنوان پژوهشگر برتر دانشجویی
آقای نوروزی زاده بعنوان پزوهشگر برتر کارمندان
آقای دکتر سجادی فر، دکتر نادر شوهانی و دکتر یداله رستمی هم به ترتیب بعنوان پژوهشگران برتر اعضای علمی معرفی شدند.
از پژوهشگران برتر ایثارگرو خانواده معظم شهدا نیز تقدیر بعمل آمد.