فناوری و پژوهش
1400/5/7 پنجشنبه
💢 برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 1400در دانشگاه پیام نور استان ایلام

💢  برگزاری آزمون کارشناسی ارشد  1400در دانشگاه پیام نور استان  ایلام
   🔹 به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان ایلام ؛ صبح امروز پنج شنبه  مورخ  ۷ مرداد ماه  آزمون کارشناسی ارشد  1400 با حضور  ۴۲۱ داوطلب با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در حوزه امتحانی دانشگاه پیام نور استان ایلام  شامل ماسک ، دستکش و مایع ضدعفونی کننده  برگزار شد .
قبل از برگزاری آزمون حوزه امتحانی و تمام تجهیزات، ضدعفونی و گندزدایی شد.
اشیا و سطوح که تماس بیشتری دارند نظیر صندلی ها، دستگیره درها، راه روها ،سرویسهای بهداشتی و ... ضدعفونی شده است، در سالن‌های آزمون تهویه مناسب،  رعایت فاصله گذاری 8/1 متری در چیدمان صندلی ها طبق پروتکل و استفاده از ماسک و توزیع پک بهداشتی در بین داوطلبین و در نظر گرفتن محل برگزاری آزمون جداگانه به صورت ایزوله شده برای داوطلبان احیانا مشکوک یا مبتلا به ویروس کرونا ( کووید ۱۹)  در نظر گرفته شد .همچنین کلیه عوامل اجرایی و ناظرین از ماسک و دستکش استفاده نموده‌اند.