فناوری و پژوهش
1400/1/31 سه‌شنبه
دانشجویان برگزیده بورس مهندس خیری معرفی و از تسهیلات بلاعوض این طرح بهره مند شدند

در راستای اجرایی‌سازی اقدام ملی 2-1-3 سند راهبردی کشور در امور نخبگان (ساماندهی و گسترش پشتیبانی‌های مستقیم و غیرمستقیم مادی در قالب بورس، جایزه‌های مقطعی و پژوهانه از سوی سازمان‌های دولتی، بخش خصوصی و نهادهای عمومی (وقف و خیریه) منطبق با پایش پیشرفت مرحله‌ای و اثرگذاری آنان)، بورس تحصیلی مهندس بهزاد خیری (کارآفرین برتر و از خیرین استان ایلام) به همت بنیاد نخبگان استان ایلام و در قالب تفاهم نامه تشکیل گردید، به مرحله اجراء درآمد.
دانشجویان مستعد ایلامی پس از ثبت نام، بررسی و راستی آزمایی مدارک ارسالی معرفی و از جایزه مهندس خیری بهره مند شدند. در این فراخوان 138 دانشجوی ایلامی از دانشگاه‌های کشور ثبت نام نمودند که پس از راستی‌آزمایی مدارک ارسالی، 37 نفر از دانشجویان به عنوان برگزیده نهایی بورس تحصیلی مهندس خیری شناسایی و اسامی نهایی جهت اعطای جوایز در اختیار ایشان قرار گرفت.
قابل ذکر است از بین این دانشجویان 6 نفر دانشجوی کارشناسی و یک نفر دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور استان ایلام می باشند. ضمن عرض تبریک به این دانشجویان ممتاز و پرتلاش، موفقیت روزافزون ایشان را از خداوند سبحان خواهانیم.