فرهنگی و دانشحویی
1400/11/13 چهارشنبه
جلسه تکریم از مسئول بسیج اساتید استان ایلام

جلسه تکریم ازمسئول سابق بسیج اساتید استان ایلام درروز سه شنبه 12بهمن ، ازساعت11در سالن جلسات اندیشه دانشگاه برگزار گردید. ابتدا دکتر بسطامی مسئول بسیج اساتید دانشگاه پیام نور مواردی رادر خصوص مقوله بسیج ونقش بسیج اساتید درشرایط کنونی جامعه وبویژه فضای مجازی بیان نمودند واساتید را به ورود به میدان کارزار عملی هم دعوت نمودند . سپس حاج آقا نظری مسئول محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ضمن تبریک دهه فجر مواردی را در اهمیت بسیج ونقش اساتید بیان نمودند.در ادامه آقای دکتر اسفندیاری ریاست دانشگاه ضمن تبریک ایام ، مقوله یکپارچه سازی فعالیت های فرهنگی جهت منسجم تر شدن وکاربردی تر شدن وجلوگیری موازی کاریها را مطرح واز مجموعه نهاد رهبری ، بسیج وفرهنگی دانشگاه در این زمینه درخواست همکاری نمودند.دکتر ویسه رئیس بسیج اساتیداستان ایلام نیز ضمن تشکر از تلاش دکتر ملکی درزمان تصدی مسئولیت بسیج برای ایشان آرزوی سلامتی واز اساتید خوش فکرودلبسته به نظام جهت همکاری در بسیج دعوت نمودند.در پایان با اهدای لوح تقدیر ازخدمات آقای دکتر ملکی درزمان تصدی مسئولیت بسیج استان تقدیر بعمل آمد.