1400/10/14 سه‌شنبهدوره نظارت
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با نحوه تکمیل و درخواست رشته برای کلیه زیرنظام های آموزش عالی استان ایلام

دوره آموزشی آشنایی با نحوه تکمیل و درخواست رشته برای کلیه زیرنظام های آموزش عالی استان ایلام در دانشگاه پیام نور ایلام برگزار گردید. دکتر نیک سرشت مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان ایلام در ابتدای جلسه ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه بیان داشتند  که دوره مذکور با حضور تمامی نمایندگان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان برگزار می گردد. در این دوره  آقای دکتر سلاورزی زاده دبیر هیئت نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان در خصوص ضرورت تشکیل این دوره مطالبی بیان نمودند. شایان ذکر است این دوره روز دوشنبه 13 دیماه از ساعت 9 صبح در سالن اندیشه دانشگاه پیام نور استان ایلام برگزار گردید.